Centres d'Ensenyament
Molina Language College
Llar d'Infants
Escola de Música

SECOND TERM

Aquest curs escolar hem incorporat les noves tecnologies a Molina Language College. Hem començat a treballar amb el programa Alexia. Aquest programa ens ajudarà a mantenir una millor comunicació amb vosaltres tant a nivell acadèmic, com de facturació i informació a les famílies. Gràcies al programa podreu estar informats de qualsevol assumpte relacionat amb els vostres fills: informes, circulars o qualsevol altre notícia d’interès.

Us mantindrem informats del programa.

Moltes gràcies per la vostra confiança.

Centre concertat:
generalitat
Centres col·laboradors:
grey
princeps

MOLINA Escola d'Idiomes | c/Lorena 61-63, 08042 Barcelona | T. 93 353 38 10 / 93 359 39 39 | F. 93 353 19 23
Condiciones de uso | Política de privacidad en redes sociales Política de Cookies