Centres d'Ensenyament
Molina Language College
Llar d'infants
Escola de Música

Activitats Extraescolars / Serveis

sol_ico 

SUMMER SCHOOL / ESCOLA D’ESTIU

Una alternativa lúdica, esportiva i cultural per a les primeres setmanes d'estiu.

 
ordena_ico

INFORMÀTICA PER A ADULTS

Adreçat a persones adultes amb coneixements mínims d’informàtica. Aprèn a utilitzar Windows, Word, etc...

 
speach-red-ico

IDIOMES

Anglès, francès, alemany, xinès, japonès, …
+ info Molina Language College

 
musica_icon-2

MÚSICA

Sensibilització Musical, Iniciació a la Música, Llenguatge Musical, Instrument (piano, guitarra clàssica, violí, flauta, etc), Cant Coral, ...
+ info Escola de Música Molina

 

Reforç Escolar

S’ofereix a alumnes de primària i de secundària la possibilitat de reforçar, principalment, les matèries troncals i les competències bàsiques creant grups reduïts amb l’objectiu de preparar les recuperacions de les assignatures no superades, així com també millorar les tècniques d’estudi i ajudar a l’alumne a assegurar un bon rendiment de les matèries en general.

L’objectiu és millorar els hàbits per a assumir responsabilitat personal davant l’estudi; tant pel que fa a la comprensió, memorització, fer deures, treballs, resums, etc.

 

Activitat oberta a tots els alumnes, tant de la nostra escola com d’altres escoles.

La constància, la força de voluntat i una major dedicació són bàsiques per a assolir els objectius establerts i assegurar una formació sòlida tant per a superar el curs com per al futur.

Per a més informació podeu consultar preus i horaris a la secretaria de l’escola.

Secretaria

Centre amb unitat de suport a l’educació especial

Independentment de ser un centre que atenem a la diversitat i que gaudeix d’una atenció especial per a cada alumne, en quant al seguiment i detecció de dificultats de tota mena, ens caracteritzem per ser un centre amb una unitat de suport a l’educació especial amb molta experiència.

Gaudim d’un tracte privilegiat amb entitats com l’EAP (equip d’atenció pedagògica), l’EAIA (equip d’atenció a la infància i a la adolescència), etc i d’una gran facilitat a l’hora de detectar alumnes amb NEE (necessitats educatives especials), dur a terme tot el procés d’adaptació curricular, treballar amb aquests alumnes de forma individual amb materials propis adaptats a les necessitats de cada cas i a treballar per a l’evolució personal de cada nen/a.

 

El fet d’enllestir tots aquests processos amb rapidesa, professionalitat i focalitzats en les característiques concretes de cada cas fan que l’alumne no perdi el ritme del curs i s’adapti de manera natural i paral·lela a la programació i a les activitats del curs.

Accés per a persones amb discapacitat

Tenim l’escola totalment adaptada per a persones amb mobilitat reduïda, on els accessos estan lliures de qualsevol barrera.

Aquestes persones disposen també d’espai personal per a desar els seus objectes personals.

 

EAP EAIA NEE

pc

Tecnologia a l'Aula

Projecte Educat 1x1

Disposem de l’adaptació i actualització tecnològica a totes les aules. Comptem amb la renovació constant dels nostres equips informàtics i les aules disposen de pissarres digitals, per a millorar el nostre ensenyament i aprofitar el temps al màxim. Actualment, ja impartim matèries amb llibre digital, on cada alumne assisteix a classe amb el seu ordinador portàtil.

Pensem que treballant d’aquesta manera fem un ús eficient del temps i aconseguim una visió crítica de les fonts d’informació, treballem la recerca i intercanvi d’informacions i identifiquem i verifiquem la fiabilitat de fonts. Tot i això, tenim sempre presents els mecanismes de protecció i defensa en front les diferents formes d’agressió des de la xarxa.

Dins el projecte “Educació per a la vida en un món connectat”, l’objectiu és millorar el rendiment personal i els hàbits de convivència en un món d’abast global, sense barreres i en el que és clau la contribució de les persones per a construir una intel·ligència i un coneixement col·lectius. Un món també, però, on les activitats d’interacció poden esdevenir una addicció, on la informació circula lliurement i sense control i on la identitat de les persones i institucions pot difuminar-se o suplantar-se.

Podeu trobar més informació al bloc de Secretaria, dins l’apartat de documents.

Menjador

Disposem de servei de menjador amb cuina pròpia, on la nostra cuinera ens fa el dinar cada dia.

A la nostra cuina els nostres proveïdors de confiança ens porten, cada dia, els aliments frescos del mercat.

Cada curs, intentem millorar en tot allò que fem, així com també introduir coses noves que també afecten a la nostra alimentació. Mica en mica, intentem eliminar els sucres i aliments dolços, introduir productes integrals, … i ampliar la nostra formació per a seguir oferint el millor servei.

INTOLERÀNCIES MENJADOR

MENÚ 2023-2024 LLAR

La nostra cuina


A la nostra escola, com ja sabeu, tenim cuina pròpia i la cuinera ens fa el menjar cada dia.

La base del nostre menú és la cuina de mercat, on cada dia comprem, o ens porten, els ingredients necessaris per a elaborar el menú del dia.

Les fruites i verdures són fresques i de temporada. En funció de l’estacionalitat anem afegint també altres verdures fresques típiques de la temporada.

Com ja indica el menú, un dia a la setmana prenem macedònia de postre. Just abans es tallen a trossets ben petits moltíssimes fruites variades i sucs naturals.

Les carns i aviram són de parades seleccionades del mercat, igual que el peix, que ens el porta el nostre proveïdor de confiança i acostuma a ser filet de lluç sense pell (congelat). Els dies que toca brou de verdures o de peix, pel matí la cuinera ens porta els ingredients seleccionats i ben triats, perquè el brou sigui ben consistent, gustós i de gran qualitat.

Ocasionalment, la direcció de l'escola pot decidir algun canvi de menú d’última hora, si aquell dia algun aliment o ingredient no ens acaba de fer el pes, o bé per qualsevol altra motiu, sempre pensant en la millor alimentació dels nois/noies.

LA NOSTRA CUINA

SERVEI DE MENJADOR

  • Quan arriba la calor, el brou de pollastre queda substituït per una sopa de verdures o sopa de peix.
  • Les setmanes que comencen amb un festiu, el menú s'inicia amb pasta i truita.
  • Els mesos que tenen més de 4 setmanes, a la setmana nº5 es repeteix el menú de la tercera setmana.

Acollida


A l'escola disposem de servei d'acollida, tant de matí com de tarda, per a facilitar la logística i organització familiar.

L'acollida és un servei que l'escola ofereix de forma gratuïta

Centre Concertat per la Generalitat de Catalunya:
generalitat
Centres vinculats:
grey
princeps

MOLINA Centres d'Ensenyament | c/Lorena 61-63, 08042 Barcelona | T. 93 353 38 10 / 93 359 39 39 | F. 93 353 19 23
Condicions d'ús | Política de privacitat a xarxes socials Política de Cookies